PODELI

Beogradska Rock’n’Roll grupa Elektromattik, objavila je na svom You Tube kanalu novi spot, i to za pesmu “Sav tvoj mrak”, sa njihovog debi albuma “Otrovan”, koji je izašao u Martu ove godine u izdanju same grupe  i “CD Baby” labela.

Spot je snimao Osman Ahmed, poznat kao lider grupe “Multietnička Atrakcija”, profesionalni klovn, voditelj emisija za decu, glumac i multimedijalni umetnik, ovaj put pod pseudonimom “Okson Wers”.

Daniel Mihajlović, pevač i tekstopisac u grupi Elektromattik, o spotu kaže:

“Došlo je vreme za novi spot, prošli, za pesmu ‘Moram da te pronađem’ izašao je otprilike kada i album, pre šest meseci, i kako sam znao da Osman, koji je moj dugogodišnji prijatelj, voli i ume da radi razne video formate, okrenuo sam ga i pitao da li želi da napravimo jedan užasno skup spot od nula dinara, hahaha.Na našu sreću, odmah je pristao, i rezultat je tu. U spotu glumi Jovana, talentovana mlada umetnica, kojoj se svi od srca zahvaljujemo. Spot je radjen za pesmu ‘Sav tvoj mrak’, koja je nešto mirnijeg tempa, intimnija, I meni lično jako draga,jer se radi o istinitoj priči, koju sam ja samo zapisao,i koju sam zajedno sa članovima Elektromattika pretvorio u pesmu…Dakle, ne radi se ni o kakvom ‘jurenju hita’, štaviše, uveren sam da ova pesma to nije, ali je njena istinitost i atmosfera srž onoga čemu kao autor težim.”

Daniel dodaje i da, nakon personalnih promena u grupi, o kojima je govorio i u intervjuu za naš portal, možemo očekivati koncertne promocije albuma “Otrovan”  od sredine oktobra.