PODELI

U sredu, 29. marta, u novosadskom klubu The Quarter nastupaće bend 1000mods uz podršku lokalnog benda Cassilas. Ulaznice su u prodaji u radnji Mungos CD shop. Cena u pretprodaji iznosi 500 dinara dok će na dan koncerta cena iznositi 700 dinara.

Vrata kluba otvaraju se u 20.30h. Casillas će svirati od 21h, a 1000mods od 22h. Koncert organizuje Klasik Rok.

1000mods je dobro poznato ime domaćoj publici. Nakon njihovog fenomenalnog nastupa u klubu The Quarter 2014. godine i pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine bend se vraća u Novi Sad da još jednom pokaže kako se svira i kreira istinski rok zvuk. Novi nastup bend je zakazao u sklopu najnovije evropske turneje na kojoj promovišu poslednje studijsko ostvarenje “Repeated Exposure To…” album koji je dobio najbolje ocene u muzičkim magazinima šitom sveta.

Specijalni gosti na koncertu biće sve aktivniji i popularniji nois rok punk bend Casillas čiji lucidni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bend je u svom zvuku spojio nekoliko stilova i kreirao čistu energetsku bombu rifova, neparnih progresivnih bubnjeva i na momente neljudskih vokala.