PODELI

Deveto izdanje Lovefesta biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

Na glavnoj bini festivala ljubavi tokom tri festivalske noći nastupiće više od 20 izvođača iz zemlje i sveta.

Zvezde Fire Stage-a biće Dubfire čuveni iransko-američki di-džej i producent i dobitnik Gremija, kao i kultni di-džej duo iz Frankfurta Booka Shade. Poklonici elektro-haus zvuka konačno će u Srbiji imati priliku da uživaju uz Fedde Le Grand-a, holandskog di-džeja poznatog po planetarnom hitu “Put your hands up for Detroit”. Po treći put na Lovefestu nastupiće i miljenik brojnih srpskih klabera James Zabiela. Na Fire Stage dolaze i Ame, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Carlo Lio, kao i brojni regionalni i domaći di-džejevi, čija će imena biti objavljena uskoro.

Bina koja od osnivanja promoviše najkvalitetniji underground elektro zvuk i ove godine može da se pohvali velikim imenima. Prvi među njima je Fred P, vlasnik kultne izdavačke kuće Soul People Music i svetski poznati di-džej koji je na sceni više od 20 godina. Na Energy Stage dolazi i Marcellus Pittman, jedan od članova legendarnog sastava “3 chairs”. Među di-džejevima koje će ova bina ugostiti nalaze se i Hunee, Juju & Jordashkoji će imati LIVE set, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer i brojna imena sa domaće muzičke scene.

Čuveni slovenački sastav Laibach, čiji je recept za jedinstveni koncept, nastup i muziku pozajmila i nemačka grupa Ramštajn po prvi put pojaviće se na Lovefestu. Za bend koji je već odavno prešao okvire Slovenije i postao svetska senzacija često se vezuju kontroverzna karijera, kao i nastupi sa specifičnom scenografijom, koja neće izostati ni u Vrnjačkoj Banji. Najmlađa bina festivala ljubavi će ugostiti i popularni zagrebački bendHladno Pivo, a iz Hrvatske stiže i grupa Elemental. Na Live Stage-u nastupiće i Goblini, Eyesburn, Who See, Marčelo, Prti Bee Gee, Zaa, Artan Lili, Atheist Rap, Mortal Kombat, Ničim Izazvan i vrnjački bend Regulator.

A kako je Kesić najavio sve ove izvođače pogledajte na linku ispod.

Trenutna cena trodnevnih kompleta ulaznica za Lovefest je 22 EUR (2.640 RSD), a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa. Oni koji kupovinu žele da obave “iz fotelje” svoj komplet karata mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Uz kupovinu ulaznice moguće je rezervisati i brzi ulaz na festivalsku lokacju, kao i kamp.