PODELI

Danas je prvi decembar, još koji dan i zavladaće prava praznična atmosfera, razmišlja se o Novoj godini, a mnogi i o najavljenom smaku sveta.

Bend Pry iz Novog Sada razmišlja o obe stvari.

U ponoć su pokrenuli promo akciju za svoje fanove koja će trajati tačno 21 dan.

Ukoliko želite da budete vlasnik kompletnog njihovog albuma, pratite sledeća upustva.

Posetite njihovu fan stranicu  gde vas čeka prva pesma. Postupak ponavljajte i narednih dvadeset dana dok ne skinete sve pesme sa albuma “Transcendent Iridescence”.

“Ovu akciju smo rešili da pokrenemo povodom predstojećih praznika, kao svojevrstan poklon svima koji vole našu muziku, a nisu bili u prilici do sada da nabave naš album. Album smo samostalno izdali u aprilu ove godine, ali sticajem nesrećnih okolnosti nismo bili u prilici da ga ispromovišemo onoliko koliko smo imali u planu, tako da je ovo ujedno i prilika da ga više približimo publici.

Za one koji ne znaju, reč je o konceptualnom delu koje simboliše životni put, predstavljen u dve celine koje su podeljene na dva diska. Prvi je prikazan kao putovanje vozom, sa kojim tekstualno i muzički postoji paralela – dinamika, brzina, putovanje stazom do cilja koja je unapred određena, ali je takođe prikazana i ta potreba za nekom sopstvenom realizacijom i nalaženjem smisla u svemu tome. Drugi disk je nastavak putovanja kroz neka mračna razmišljanja. Nekada su sama spoznaja i shvatanje uzroci tog mraka. Nekada je taj mrak miran (stanje apatije), nekada uzburkan (bes), pa odatle simbol vode i putovanja brodom.

Album smo pre par nedelja u celosti objavili na našem bandcamp profilu uz mogućnost preslušavanja, a putem ove akcije će svi zainteresovani već u roku od tri nedelje biti u mogućnosti da slušaju naš album i bez internet konekcije, na svom računaru ili mp3 plejeru. Uskoro još vesti o našem daljem radu i planovima.” – izjavio je za naš portal Goran Zečević.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.