PODELI

U prvoj epizodi Zoran Kesić će, pored standardne analize političkih dešavanja, ugostiti glumca Srđana Miletića i autorku emisije “Insajder” Brankicu Stanković.

U premijernoj epizodi druge sezone 24 minuta, u nedelju 2. marta u 23h gledajte: kako je Palma zapalio olimpijski plamen, zašto Dinkić voli ženske čarape, koliko ima Demokratskih stranaka, kakvo je bilo Dačićevo detinjstvo i ko je čovek koji je prekinuo Vučićev govor na mitingu.

24 minuta nedeljom u 23:00 na TV B92.

Brankica Stanković, autorka “Insajdera”, i Zoran Kesić, domaćin ”24 minuta”, pričaju o tome da li i kako su reagovale pominjane institucije i pojedinci na njenu knjigu “Insajder, moja priča”, najavljuju da se priprema novi serijal njene emisije, a osim što odgovara zašto nije izabrala neko manje rizično zanimanje, Brankica govori i kakav je život sa stalnom pratnjom obezbeđenja i zaključuje:

“Treba rešiti uzrok, obezbeđenje je posledica”, a zbijaju šale i o tome što su oboje novopečeni roditelji, koji sa javnošću još nisu podelili detalje o svojim prinovama.

“Zbog čega javnost nije upoznata sa imenom, izgledom i noćnim navikama tvoje devojčice?”, pitao je Kesić svoju gošću Brankicu Stanković koja je odgovorila: “Zato što sam tako odlučila. A zašto javnost nije upoznata sa detaljima o tvojoj bebi? Postao si otac pre mesec dana.”

U svom stilu, Kesić je odgovorio: “To nije sada tema, ti vrlo dobro znaš da si po ‘Zakonu o dostupnosti informacija’ u obavezi da sa nama podeliš sliku bebe, težinu na porođaju – ne tvoju, nego bebinu. Kao i informacije koje pelene koristiš”, zaključuje Kesić.

Izvor: b92.net

Foto: Jelena Mitrović