PODELI

S3ngs će u beogradskom Domu omladine promovisati svoj novi album “Costa S3ngsia”, izdat oktobru prošle godine.

Pre nastupa na najvećem open air festivalu u Hrvatskoj, INmusic festivalu, bend kreće na turneju po regionu. U Domu omladine sviraće u petak 25. aprila s Voja Bešić Bandom iz Beograda.

Ove godine svirali su u Vinkovcima, Županji i Rijeci, a pre letnje sezone žele proveriti kako na njihov novi zvuk “diše” i regija.

S3ngs su u oktobru prošle godine objavili album, a poslednji singl s albuma “Što su jutros napravile” i dalje je aktuelan u radijskom etru.

„Costa S3ngsia“ – naziv je drugog albuma rock banda S3ngs-a. Zvuk koji ga, za razliku od prvenca, obeležava je širi, raznovrsniji i melodičniji, a za to su zaslužne dodatna gitara i klavijatura koje dodaju atmosferičnost.

Pesme se tematski protežu od ljubavnih i prijateljskih do socijalnih; prolaze kroz realnosti u kojoj živimo, ali i pozivaju na bolje sutra, zajedništvo i borbu protiv opšte letargije.

S njima će u Beogradu svirati i Voja Bešić Band. Bend postoji već godinu dana, a čine ga Marko Milivojević (bubanj – EX EKV, Vlada Divljan), Đorđe Đuričko (bas – EX Sport i Reinkarnacija, Neurostenične lasice i The Dridgers), Slađana Vitezović Lu (vokal) i Voja Bešić.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim-a od četvrtka 17. aprila. Pretprodajna cena je 300 dinara, na dan koncerta 500 dinara.