PODELI

Izvođenjem pesme „Thunderstruck“, popularni dvojac 2Cellos imao je čast da svečano otvori dodelu Zlatne lopte u Švajcarskoj 11. januara.

Time su na najprestižnijoj dodeli individualne nagrade fudbaleru, za ostvaren uspeh u prethodnoj godini, mladi virtuozi ponovo oduševili kako slavne osobe iz sporta, tako i ljubitelje fudbala uopšte.Veselje i čast su bili još veći činjenicom da je njihov zemljak, Modrić izabran za člana idealnog fudbalskog tima.

„Bilo je ovo fenomenalno iskustvo. svi su bili oduševljeni našim nastupom i bili su jako pristupačni i dragi. Posebno nam je bilo drago da vidimo našeg Luku Modrića među velikanima. S njim smo se jako brzo sprijateljili“, poručuju Luka i Stjepan, koji su naravno imali priliku i čast da se druže  i fotografišu sa ljudima koje obožavaju da gledaju na fudbalskom terenu: Ronaldom, Neymarom, Messijem…

image008

Stjepan Hauser i Luka Šulić time su nastavili niz druženja i saradnji sa poznatim osobama iz sveta slavnih.

FIFA-inim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talenat i trud.Uz njih je na dodeli Zlatne lopte nastupila i Leona Lewis.
Prošle godine 2Cellos su objavili hvaljeni album “Celloverse”, a pred njima je još jedna godina svetske turneje i proslava petog rođendana uspešne karijere.

Foto: Menart