PODELI

Luka Šulić i Stjepan Hauser spremni su za dugoiščekivani nastup na otvaranju finala Lige prvaka 26. maja, a uoči tog veličanstvenog događaja, snimili su i prigodni spot.

2CELLOS su ovoga puta odabrali i na violončelima besprekorno odsvirali pesmu “Seven Nation Army” koju u originalu izvode The White Stripes. Tu pesmu, uz himnu Lige prvaka, imaće čast da odsviraju u finalu Lige prvaka u Kijevu.

“Budući da je to pesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige prvaka, pre nego što igrači izađu na teren, odlučili smo da snimimo i video. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpoola, finalista Lige prvaka.“, rekao je Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u “Seven Nation Army”:

“Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba istrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pesmu u finalu Lige prvaka. Biće to definitivno trenutak za pamćenje!”.

Spot su snimili u studiju gde uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu. A sa nadolazećeg albuma već smo čuli i videli sjajnu obradu večnog hita “Eye of The Tiger” .

Nastupom u Kijevu, 2CELLOS će se još jednom predstaviti pred velikim auditorijem – reč je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 miliona ljudi.

„Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Posebno smo srećni i ponosni što ćemo biti deo ovako velikog i spektakularnog događaja”, rekao je Hauser uoči nastupa.

Pre 2CELLOS, pred gledaocima finala Lige šampiona nastupiće  Dua Lipa i i Sean Paul.