PODELI

Izvođenjem kompozicija “La donna è mobile” i “O Sole Mio”, Luka  Šulić i Stjepan Hauser oduševili su krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom Lucianu Pavarottiju, jednom od najznačajnijih tenora.

Uz slavne violončeliste, na koncertu povodom desetogodišnjice od Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Placido Domingo, Eros Ramazzotti, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi.

Ovaj svečani događaj prenosila je televizija RAI 1 pa je ukupan broj gledalaca, uz onih 12 000 srećnika u jednom od najlepših amfiteatara, premašio 5 miliona!

“O Pavarottiju uvek pričamo samo sve najbolje jer je zaista najveći, bila  je čast da sviramo “O Sole Mio” i “La donna è mobile”. Sudeći po aplauzu i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih umetnika se već dobro znamo-sa Zuccherom na primer- uvek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih muzičara”, poručuju Luka i Stjepan  koji su već u petak, 8. nastupali u Rimu na “Celebrity Fight Night”.

Među gostima u publici je bio i slavni italijanski fudbaler Alessandro Del Piero , a pošto su Luka i Stjepan veliki fanovi ovog sporta, druženje sa njim nastavili su nakon koncerta.

2cellos bina