PODELI

Novosađani su već navikli da ih u klubu Shamrock svakog vikenda očekuju odlične svirke. Tako će biti i ovog vikenda.

U petak 14. decembra gostovaće makedonski bend Age of Aquarius. Nastao je 2004. godine a jedan od članova benda je pobednik Makedonskog Idola Ivan Radenov.

Nakon više od 800 nastupa širom Makedonije i velikog muzičkog iskustva, rešili su da prošire svoju publiku. Snimili su i nekoliko autorskih pesama, ali im je pre svega u cilju da vas prodrmaju odličnim svetskim obradama, tako da se pripremite za višečasovno đuskanje, druženje i uživanje u sjajnoj atmosferi.

Bend čine: Ivan Radenov – vokal i bas gitara, Borivoje Eskić – gitara i vokal, Ilija Kiko Radenov – bubnjevi i vokal, Branko Saplamaev – klavijature i vokal.

Svirka počinje u 22h a ulaz je besplatan.

A u subotu 15. decembra, u klubu Crni Bik , beogradski bend The Bite održaće svoj prvi koncert u Novom Sadu, i to u okviru turneje “BEZ ŠMINKE”! Kao podrška, nastupa odličan alternativni rock bend “Nikad Više Embrio” iz Novog Sada.

The Bite za sebe kažu da su “Riff ‘n’ Roll bend sa osećajnošću bluza, snažnim rock rifovima i energijom punk-a”. Iza sebe imaju album (samizdat koji je rađen sa pevačicom Unom), i EP “Make you mine”.  Krajem ove godine kreću sa snimanjem albuma u trenutnom sastavu (sa Julijanom kao vokalom), a u sledećoj godini očekujemo još spotova. Bend je već imao prilike da bude u Novom Sadu, i to kao finalista u emisiji “LIVE SHOT” na Kanalu 9.

Koncert počinje u 21.30, a ulaz je simboličnih 100 dinara.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.