PODELI

Pre nekoliko dana kultni slovenački sastav Laibach objavio je spot za pesmu “Whisleblowers”, a danas, kako je i najavljeno, zvanično je pušten u prodaju novi album pod nazivom “Spectre”.

Svi zainteresovani mogli su preslušati album, putem Soundcloud Mute Records-a, na kom se nalazi deset pesama. Album počinje pesmom „The Whistleblowers“, a završava numerom “Koran” koja govori o revolucijama u Arapskom svetu, dok proširena verzija albuma „Spectre“ sadrži i četiri bonus pesme uključujući i obradu „Love on the beat“ Serge Gainsbourga.

Iznenađenje koje su članovi Laibach-a pripremili za sve svoje fanove je “Party book”. O tome, šta je Party book i čemu  služi članovi benda su izjavili:

“Izdavanjem albuma SPEKTRE, odlučili smo da formiramo međunarodnu partiju u cilju stvaranja mogućnosti za organizovanje i sinhronizovanje međunarodnog pokreta, koji će pomagati da se promeni svet gde je to neophodno i moguće. Na sajtu možete registrovati svoje članstvo u ovoj partiji. Kao član stranke i pristalica moći ćete da pristupite sadržaju posebnu za članove stranke i dobijaćete posebne popuste VTC-a.

‘Spectre Party book’ je simboličan dokument, potvrda o pripadnosti za sve one koji žele da se pridruže Laibachu i aktivno podrže našu misiju da svet bude bolje mesto.

‘Party book’ možete naručiti zajedno sa novim albumom na sajtu ili odvojeno na VTC-u. Uz registraciju ćete dobiti članski broj i svoj Spectre Party identitet.”

Svoj primerak albuma “Spectre” možete naručiti ovde.

Spisak pesama:

1. Whistleblowers

2. No History

3. Eat Liver!

4. Americana

5. We Are Millions And Millions Are One

6. Eurovision

7. Walk With Me

8. Bossanova

9. Resistance Is Futile

10. Koran