PODELI

Alicia Keys, dobitnica čak 15 Grammy nagrada, pevačica, kantautorka i producentkinja,  objavila je novi singl, ”In Common”, koji je  već dostupan na svim digitalnim platformama.

“In Common”  je prva je pesma koja najavljuje njen novi studijski album četiri godine nakon izuzetno uspešnog albuma “Girl On Fire”(RCA/Menart).

https://www.youtube.com/watch?v=5YwHRTCyrEo

Izlazak novog, šestog po redu studijskog albuma, očekuje se kasnije tokom leta, a pesme su pisali i komponovali Alicia Keys, Illangelo, Tayla Parks, Billy Walsh, dok je producent  Illangelo, dobitnik Grammy nagrade, poznat po saradnji sa izvođačem i producentom Vikendom (The Weeknd), reperom Drejkom (Drake), kao i Florence and The Machine.

Upravo rad sa novim timom predstavlja kreativni pomak u zvuku, pa je tako “In Common” jedna zarazna pesma, mid tempa ali sa zavodljivim latino inspirisanim ritmovima, idealnim za plesne podijume širom sveta, ovoga leta.

Novi singl, “In Common”, Alicia Keys je najavila i na društvenim mrežama , a o novom singlu  kaže: “Svi imamo neke svoje dileme, neke izazove. Na neki način, svi smo pomalo zbunjeni i izgubljeni i to je u redu. Upravo te naše nesavršenosti pomažu da bolje razumemo druge. Za mene je to ono što je lepo” .

Budući studijski album Alicie Keys biće baziran na njenim njujorškim korenima i hip-hop kulturi, i kao i uvek, biće prožet njenim razmišljanima iz perspektive jedne žene, aktivistkinje i umetnice.

Pesmu “In Common” Alicia će premijerno izvesti u čuvenom šou programu, “Saturday Night Live” (NBC) u subotu, 7. maja. Ljubiteljima fudbala, Alicia Keys će pevati 28. maja u Milanu, na finalu Lige šampiona. Od jeseni, Alicia Keys će se pojaviti u ulozi sudije u 11. sezoni serije “The Voice”.