PODELI

Iz Amerike, preko Berlina, Minhena i Amserdama u Beograd dolaze Edit Bunker.

Edit Bunker, muzička sila iz Amerike koja pomera granice electro/hip-hop/jazz žanra, imaće jedinstveni koncert u nedelju 26.novembra u 22h u klubu Soul Society stari Bitef!
Owen Biddle i Zach Danziger su ekcentrični duo iz New York-a. Oni su živa muzička sila koja pomera granice elektronskih i drugih stilova kao što su hip hop, elektronska, drum’n’bass i jazz muzika. Oni koriste semplove i matrice koji im omogućavaju slobodne melodične,harmonske i ritmičke forme,a upakovane u zajednicu sa vizualnim identitetom. Oni su kreatori istinski hibridne interakcije u sopstvenom univerzumu mikro kosmosa sa kombinacijom prirodnih,veštačkih i drugih oblika muzike.

Zach i Owen, su vrhunski instrumentalistii,a u svojim nastupima koriste razne motive i semplove glasa i drugih instrumenata od umetnika sa kojima su saradjivali kao što su: The Roots, John Legend, Wayne Krantz, Common, Mos Def, Erykah Badu, Busta Rhymes, Al Green, Sting i Chaka Khan. Zach je u oktobru nastupio na Beogradskom džez festivalu sa Doni Mekaslinom (Donny McCaslin), briljantnim američkim saksofonistom.

Cena ulaznice je 300 dinara, a u cenu je uračunata i garderoba.