PODELI

Nakon poslednjeg zagrebačkog unplugged nastupa prošle godine, Antenat se vraća svom uobičajenom zvuku i to u Vip clubu, u subotu, 5. aprila. Pre njih će nastupiti akustični rock bend FOR.

Bend Antenat, poznat pre svega po odličnim nastupima uživo, pre godinu dan je objavio svoj treći album „Izlet“. Njime je nakon prva dva uspešna albuma, „Subing“ (2006) i „Karavana (2008)“, napravio izlet u novi zvuk i i muzičke pravce koji su obogatili njihov subreggae mozaik. Na albumu sarađuju sa svojim starim prijateljima – na vokalima su Julien Bordier (bend Joke) i Anfa Fabijanić, a violončelo je zasvirao Stanko Kovačić.

Antenat ima jedanaest članova: Nenad Kovačić – vokal i udaraljke (udaraljke – Afion i Nas mali Afro bend, Sevdah Takht Damira Imamovića), Boris Vidošević– gitara, Marko Fiket –gitara, Davor Barišić – bas, Marko Gajer – klavijature (balafon – Naš mali Afro bend), Ivan Škvorc – saksofon, Ivan Marincel – trombon, Vladimir Novak – truba, Bojan Horvat – bubanj (Mašinko), Ozren Čorković – truba i Marin Kobeščak – efekti, ton majstor, Ivana Percl – booking.

F O R je akustični rock bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Osnivač benda je kantautor Tomislav Malagurski kojem se pridružuju Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas gitari i Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Naizgled melankolična harmonija i tekstovi, u celosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom, karakteristika su njihove muzike kako i najavljuju i imenom demo albuma “The Sun. Will. Shine!”.

Ukupno 200 ulaznica u pretprodaji po ceni od 35kn možete kupiti u Old Dirty Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cena će biti 45 kuna. Klub se otvara u 20h, početak svirke očekuje se u 21h.