PODELI

Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna biće produžen za još jedan dan. Dejan Cukić i njegov Spori ritam bend dodatnog četvrtog dana Arsenala u nedelju, 28. juna, od  21.00h održaće besplatan koncert za Kragujevčane.Cukić je danas na konferenciji za novinare u Kragujevcu izrazio veliko zadovoljstvo što će njegov bend u “Zastavinoj bašti”, odnosno na Garden Stage-u, održati “bonus koncert Arsenal Festa”.
“Vodim poreklo iz sela Veliko Krčmare kod Kragujevca i vrlo sam često u ovom gradu. Otkad postoji Arsenal imam ambiciju da se pojavim ovde i uspeli smo da to napravimo. Besplatan ulaz je poklon organizatora Arsenala i moj, zbog velike želje da sviram pred publikom u Kragujevcu, gde jako dugo nisam nastupao”, istakao je Cukić.

https://www.youtube.com/watch?v=DnTp5r868Mk

Portparol Arsenala 05, Prljavi inspektor Blaža, iz bogatog festivalskog programa posebno je preporučio nastupe 25. juna njegovog “omiljenog benda Orthodox Celts, koji su uvek u top formi”, 26. jun je okarakterisao kao “sjajno veče” uz Ritam nereda, S.A.R.S. i Zabranjeno pušenje, dok 27. jun pripada Blažinom “favoritu” – Kolji i Grobovlasnicima.

“Moje je zadovoljstvo što prvi put (26. juna) nastupam sa Kljunovima na Arsenalu na Garden Stage-u. Vrtni stejdž što kaže (Darko) Rundek. Garden me podseća jako na Baštu SKC-a u Beogradu gde sam imao neke najdraže koncerte u životu. Još se lomim da li ću biti Supermen ili Elvis”, najavljuje Blaža.
Pored nastupa sa Kljunovima Blaža će se 25, 26. i 27. juna pojavljiva ti kao voditelj programa Jelen Air Guitar Stage-a gde će “mladi ljudi da slušaju rok hitove, a onda da probaju na vazdušnoj gitari da dobiju pravu električnu gitaru svake večeri!”

https://www.youtube.com/watch?v=BryRmRR7sb8

Predstavnik Arsenala Vlada Paunović naglasio je da za peto izdanje festivala – na kome 40 godina Bijelog dugmeta proslavlja Goran Bregović sa Orkestrom svadbi i sahrana i pevačem Alenom Islamovićem, a nastupaju i Rundek Cargo Trio, Van Gogh, Let 3 i drugi, vlada do sada najveće interesovanje medija i publike.

Paunović je rekao da je dobar primer to što je festivalski kamp, besplatno namenjen kupcima ulaznica, primio rekordan broj prijava, ne samo iz Srbije već i iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, pa je naknadno dodatno povećan kapacitet. Rezervacije se šalju još do sutra na arsenalkamp@gmail.com ili na broj 065 46 14 379.

Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa košta 1.800 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 1.000 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.200 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara.

Prodaja ide preko mreže Eventim.

Ostala prodajna mesta:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, “Arena Fun Factory” (Plaza Centar), TIC (Turistički informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria “Flash back”
JAGODINA – “TNT Music”
SMEDEREVSKA PALANKA – Caffe Kralj
KRUŠEVAC – Caffe club “Grizzly”
NIŠ – “Music House”
POŽEGA – Caffe “Burence”
UŽICE – Caffe “Vermeer” i Kuća čaja “ZEN”
ARANDJELOVAC – Caffe “Koje Kude”
ĆUPRIJA – Caffe “Bacardi”