PODELI

U petak, 26. juna, sa početkom u 22h biće održan Ass Kicking Fest 3 u Omladinskom klubu CK 13 (Vojvode Bojovića 13, Novi Sad) u okviru kojeg će nastupiti tri benda.

Novosadski Northern Revival promovisaće svoj EP “Mouth Full Of Dirt” koji je poslednjeg dana aprila objavljen za Miner Recordings u fizičkom obliku.

Na festu će biti izložen sav merch benda po promo cenama (diskovi, majice, bedževi), a nekoliko diskova će biti poklonjeno najaktivnijima u publici.

“Kupovinom merch-a pomoći ćete bendu u finansiranju snimanja nove pesme i spota koji će biti objavljeni krajem leta”, poručuju momci iz NR.

Pored njih nastupiće dva odlična gitarska benda, Lust For Trust posle dužeg vremena opet sviraju u svom gradu i Superhammer koji će posle nastupa sa legendarnim Saint Vitus-om svoj aktuelni album “Snakenest” predstaviti i novosadskoj publici.

Ulaz će se naplaćivati 250 dinara, ali u periodu od 21 do 22h bendovi organizuju akciju 2+1 odnosno u ovom vremenskom periodu ukoliko vas je troje u društvu jedna osoba ne mora platiti ulaz.