PODELI

Zimski klupski festival pod nazivom Mitrocks održaće se poslednje subote februara u Sremskoj Mitrovici, u Hrvatskom domu (ex-Film).

Na festivalu, 27. februara,  sviraće bendovi: Atheist Rap, Mortal Kombat i Kofein.
Organizatori, SM OMLADINSKI CENTAR iz Sremske Mitrovice i SRF TEAM, su odlučili da održavanjem ovog klupskog festivala prekinu zimsku koncertnu monotoniju u ovom delu Srema kada su nastupi autorskih bendova u pitanju.

Publika će imati višesatno zadovoljstvo da uživa u muzici svojih omiljenih izvođača u najboljem zatvorenom koncertnom prostoru u gradu. Stvaralaštvo sva tri benda koja će učestvovati na festivalu dobro je poznato mitrovačkoj publici.
Atheist Rap su u svojoj dugoj karijeri odsvirali mnogo koncerata pred mitrovačkom publikom, Mortal Kombat su imali izuzetno uspešan i dobro posećen koncert na splavu Krug sa mačvanske strane Save pre nekoliko godina, a Kofein je trenutno najpopularniji mitrovački bend koji je na putu proboja u sam vrh srpske rock-scene.
Ulaznice po prvoj promotivnoj ceni od 500 dinara moći će se kupiti od ponedeljka 08.02. u kafeu Čelik (Žitni trg). Broj ulaznica je limitiran. Koncert su podržali Centar za kulturu “Sirmiumart”, HKC “Srijem-Hrvatski dom” i kafe Čelik.