PODELI

Prvi Urban Bean fest biće održan 12. i 13. juna u Kameničkom parku u Novom Sadu. U okviru prvog festivalskog dana  posetioce očekuje zanimljiv muzički program koji počinje već u 17h kada će muziku birati DJ Mak Floss, vokalista Positive Vibration Movement sastava.

Nakon njega od 18.30h nastupaće Branimir Rosić i Neprijatelji, zatim poznati novosadski cover bend Osmi dan (19.30h) i još dva autorska, dobro poznata novosadska benda Šinobusi (21h) i Atheist Rap (22.30h). Ulaz je besplatan, a organizatori su najavili i promotivne cene pića.

U okviru drugog festivalskog dana biće organizovano međunarodno takmičenje u kuvanju pasulja. Prijave se mogu podneti do 10. juna. Novčana nagrada za najbolju ekipu iznosi 100.000 dinara. Prijave se podnose online OVDE gde možete pročitati i pravila za učesnike.

Osim tradicionalnog takmičenja u spremanju pasulja, 13. juna biće priređene  i popularne Ravničarske igre, etno sokak i bogat kulturno-umetnički, muzički i sportski  program. I drugog dana ulaz će biti besplatan.