PODELI

U petak 12. maja popularni Puljani održaće koncert u Domu omladine Beograda sa početkom u 21 čas.

Od svoga nastanka davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji pa sve do današnjih dana, veterani rok scene Atomsko sklonište nisu prestali da važe za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora.

Već na samom početku svoje karijere postavili su visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica.

Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali Atomsko sklonište i dalje uporno opstaje kao nepobitan kvalitet i tvrdoglavo grabi dalje.

I da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu Atomskog skloništa nego kroz poruke koje nam šalju već duže od 40 godina. Jer, u Vremenu horoskopa, vrlo je važna temeljna Mentalna higijena da bi Oni što dolaze za nama mogli odlučno, Na kraju stoljeća, reći: Ne cvikaj generacijo jer Za ljubav treba imat dušu!

Specijalni gosti na koncertu biće novosadska R’n’R gerila Gunsale čiji dinamičan i čvrst rok zvuk nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ako volite Motorhead, AC/DC, Lynyard Skinyard i Rose Tattoo onda ćete sigurno obožavati Gunsale!

Ulaznice u prodaji:

– pretprodaja 900din

– na dan koncerta 1.200din

Prodajna mesta: Eventim