PODELI

Kao i svake godine, INmusic festival predstavlja i mnoge nove umetnike, ove godine među njima je i sjajan australijski psihodelični dance sastav Jagwar Ma, čiji je album “Hawlin'” i hrvatska muzička kritika uvrstila u najbolje albume 2013. godine.

Časopis Mojo njihovu je muziku ukratko opisao kao “pop muziku za sva vremena”. Jagwar Ma ove godine sviraju na velikim festivalima poput Primavere (Španija), Coachelle (SAD), Melt Festivala (Nemačka), a obogatiće i line up ovogodišnjeg INmusic festivala, uz do sada najavljene izvođače: The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly, Bombino i Kuroma.

Jagwar Ma je bend osnovan u Sidneju 2011. godine, a trenuno im je sedište u Velikoj Britaniji. Čine ga Gabriel Winterfield (pevač / gitarista), Jono MA (klavijature, gitara), i bas gitaristai pevač, Jack Freeman. Sam naziv benda satirični je spoj reči “Jaguar” i prezimena člana benda.

Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima širom Hrvatske i u Dirty Old Shop-u u Zagrebu, kao i putem Tisak Media Webshopa i sastava Entrio po ceni od 299 kuna.