PODELI

Članovi popularnog beogradskog rep sastava Bad Copy koji čine Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe biće gosti ovonedeljne emisije Jelen Top 10.

Iako je publika poslednjih godina naučila da od ove zanimljive trojke može da očekuje sve osim klišea, oni su nas ponovo iznenadili pesmom i spotom „Esi mi dobar“ koji je i povod njihovog gostovanja. Pesma se nalazi na povratničkom albumu “Krigle”, a spot je za samo jedan dan videlo oko 70.000 ljudi.

Autori možda najorginalnijih tekstova na našoj sceni uvek su zanimljivi sagovornici od kojih ćete ove nedelje čuti zašto misle da je svaki umetnik levak, koliki uticaj je na njih imala muzika 90-tih, koje naše tekstopisce smatraju najboljim i koja je uloga njihovih tekstova u društvu nesvesnog situacije u kojoj se nalazi.

Pored razgovora sa Jugoslavom Pantelićem, Bad Copy je na bini Jelen Top 10 izveo pesmu “Ugovor sa Kepom”, koja na šaljiv način opisuje problem nedostatka prostora u medijima za bendove poput njihovog. Ime emisije Jelen Top 10 se spominje u ovoj pesmi, a koja imena će voditelj najaviti kao najbolje plasirane u ovonedeljnoj listi pogledajte u nedelju u 23.40 na Prvom programu RTS i u sredu u 22.30 na Studiju B.