PODELI

Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Van Gogh, S.A.R.S. i mnogih drugi, nastupiće 10. juna u Domu omladine Beograda na humanitarnom muzičkom festivalu “Noć za pomoć”, čiji će sav prihod biti namenjen za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Festival organizuju Dom omladine Beograda, MTV i Long Play, uz podršku Crvenog krsta Srbije.

Svaki posetilac festivala “Noć za pomoć” će na ulazu u DOB, u utorak 10. juna donirati najmanje 1.003 dinara (a može dati i više) direktno Crvenom krstu Srbije, koji će novac dalje uputiti ugroženim građanima.

Festival “Noć za pomoć” biće istovremeno i prva od dve centralne manifestacije proslave 50 godina Doma omladine Beograda, centra kulture i obrazovanja čiji je osnivač Grad Beograd. Dom omladine je decenijama kultno okupljalište mladih Beograda, ali i cele Srbije, te jedno od omiljenih odredišta kulturnog turizma mladih iz Evrope i sveta.

Muzički program festival “Noć za pomoć” održavaće se 10. juna istovremeno na dve bine: u Velikoj sali i Sali Amerikana DOB-a. Podjednako važan biće i popodnevni program, 10. juna već od 14.00, na popularnom “Zidiću” ispred DOB-a. Posetioci programa na “Zidiću” takođe će moći da doniraju novac u kutije Crvenog krsta Srbije koje će biti ispred DOB-a. Kompletna lista učesnika i satnica festivala biće naknadno objavljeni.

Važno je naglasiti da će i sav prihod od pića prodatih u DOB-u tokom festivala takođe biti kroz Crveni krst Srbijeusmeren za pomoć ugroženima od poplava.