PODELI

Momčilo Bajagić Bajaga uključio se u humanitarnu akciju i daće svoju prilog lečenju petogodišnjeg Vladimira Đorđevića humanitarnom prodajom knjige poezije “Vodič kroz snove” i novog CD albuma Bajage i Instruktora “Daljina, dim i prašina” u danas, 02. novembra od 18 do 19h u foajeu Kulturnog centra Pančeva.Bajaga će potpisivati knjigu i disk, čija je početna cena 450 dinara, a svaki kupac može prema svojim mogućnostima dati i više od toga. Sav prihod od prodaje ide za Vladino lečenje.

Vladimir Đorđević, petogodišnji dečak iz Pančeva, ima cistu na mozgu koja se mora operisati u Rusiji, a intervencija košta 40.000 evra.

Za malog Vladu održana su dva humanitarna koncerta, jedan u Pančevu, na kome su učestvovali Sergej Ćetković, Knez, Mobi Dik, Dejan Cukić i Sale Ivanović. Drugi koncert održan je u Beogradu, na Zvezdari, na SC Olimp, a za mališana su pevali Mobi Dik, OK bend, Željko Vasić, Tijana Dapčević i Sale Ivanović. Inicijativa za beogradski koncert potekla je od Srđana Čolića frontmena Mobi Dika koji je i animirao kolege da uplatom sredstava pomognu detetu.

Porodica Đorđević ima još dvoje dece, dvanaestogodišnju ćerku i devetogodišnjeg sina, a zaposlen je samo otac Siniša u Okružnom zatvoru u Pančevu.

Svi koji žele da pomognu, mogu to učiniti uplatom novca na dinarski žiro račun Siniše Đorđevića 340-32110017-94 kod „Erste banke” sa naznakom”Pomoć za Đorđević Vladimira”.

Izvor: Long Play

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.