PODELI

Jedan od najisčekivanijih filmova godine “Barbie” stiže pretpremijerno u novosadski bioskop Arena Cineplex povodom kojeg je organizovano specijalno tematsko veče u sredu, 19. jula od 20 časova.

Svi posetioci dobiće poklon, a uz piće dobrodošlice imaće priliku da na jedno veče zavire u ružičasti Barbi svet u specijalnom kutku za fotografisanje. Ulaznice su u prodaji.

Hol bioskopa Arena Cineplex biće mesto na kojem će se ove večeri okupiti sve Barbike i Kenove koji će imati priliku da naprave fotografije za pamćenje.  U specijalnom Barbi kutku za fotografisanje nalaziće se velika Barbi kutija i mini Barbi auto za fotografisanje.

Partneri Barbie Night događaja pripremili su fenomenalne poklone za posetioce. Pertini Toys darovaće svim posetiocima vaučere sa popustom na Barbie kolekciju, a najsrećnijima specijalne Barbie pakete. Brend Golden Rose je pripremio 200 vaučera za najbrže posetioce koji se mogu zameniti za poklone, a ujedno predstavljaju i popust od 50 odsto na šminkanje u TC Promenada. Deverushe će obradovati najsrećnije posetiteljke specijalnim poklonima iz svog asortimana, a posebne poklone za najsrećnije pripremio je i brend Zlayka.

Ulogu ikonične lutke preuzima Margo Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gervig, dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.