PODELI

Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije Belgrade Beer Festa i privlačenja većeg broja turista u Beograd, ove godine će prvi put organizovati manifestaciju pod nazivom Beer Garden u periodu od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji (Makiška strana).

Ada Ciganlija će u jeku turističke sezone postati centar dešavanja u gradu jer će Beer Garden biti najveći pub na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom – preko 150 vrsta piva služiće se u prelepom prirodnom ambijentu.

Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju Engleskih Ale piva, Belgijskih Blonde, Nemačkih Hefewaizen i klasičnih Lagera, Beer Garden će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce. Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu “craft” piva u kombinaciji sa domaćim omiljenim pivskim brendovima i vrhunskim industrijskim pivima iz 40 zemalja širom sveta, donose nam preko 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu.

Beer Fest je dokazao da uz pivo najbolje ide muzika, zato će posetioci Beer Gardena pored degustiranja raznovrsnih pivskih ukusa sa svih strana sveta, svako veče uživati i u muzičkim koncertima, a ulaz će biti besplatan.

U toku dana Beer Garden će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom uz pivo i hranu.