PODELI

Večeras će se u klubu Blue Moon održati i poslednje takmičarsko veče koje pripada drugoj takmičarskoj nedelji, a koje je odloženo zbog proglašenja Dana žalosti.

Za dalji plasman večeras će se takmičiti bendovi Orest, Microwave, Anemona, Marienfeld.

U okviru druge nedelje Beogradskog demo festa live, koju su obeležili sastavi UKT, R’ umors, Vrane Kamene, Centralna Aktivnost, VIS Novi Dan, Meda Vuk i Sandokan, Contra Creative i Empathy Soul Project po izboru publike u drugi krug su se plasirali UKT iz Soko Banje i Meda, vuk i Sandokan iz Petrovca na Mlavi.

Žiri na čelu sa Branimirom Loknerom je imao mnogo muka da “prelomi” između sjajnih izvođača ko će nastaviti takmičenje. Ipak, dalje prolazi izvrstan postpunk bend Centralna Aktivnost iz Beograda i zrenjaninska trojka Empathy Soul Project.

Pored novinara kritičara Branimira Loknera i Aleksandra Šarčevića organizatora festivala, u žiriju su se druge nedelje festivala “preznojavali” DJ Mouse J (Miša Javorina) i kompozitor i aranžer, član grupe Feud, Vuk Protić.

U trećoj takmičarskoj nedelji u utorak, 16. aprila, nastupaće Dok 7, Helm, Uzemljenje i Prekid filma, a u sredu, 17. aprila, Thundersteel, Himera, Infinity i Žuta minuta, dok je četvrtak, 18. april, rezervisan za Drugo lice, Neke face, Mishu Mashinu i Jelizavetu Bam.

Nastupi svake večeri počinju od 21h, i svi bendovi imaju po trideset minuta da se predstave publici i žiriju. Cena ulaznice je 150 dinara, a koncerti se održavaju u klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4, Beograd).

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.