PODELI

Visokooktanski Swamp ‘n’ Roll sastav Garage in July iz Osijeka nastao u jesen 2009. pod uticajem bendova The Stooges, Velvet Underground, The Rolling Stones, The Sonics i starog Delta i Chicago Bluesa.

Objavili su drugi album pod nazivom  „Imaš li strasti?!“ i postavili ga za besplatno preuzimanje.

Producent albuma je Filip Sertić File (Studio Depth), a izdavač Dirty Mojo Records. Muziku, tekst i aranžmane uradio je bend.

Povodom izlaska novog albuma bend je izjavio da je vrlo ponosan i sretan, kao i da su zahvalni brojnim ljudima koji su ih podržali. Takođe, napominju da su već počeli da rade na trećem albumu.

„Ovo je zvuk kojeg smo oduvijek htjeli! Definirani i čisti Swamp ‘n’ Roll! Puno je ljudi kojima bismo se trebali zahvaliti, ali ne možemo ih sve nabrojati. Najviše smo zahvalni našim djevojkama koje su nas uvijek pratile, podržavale i koje su uvijek pune razumijevanja. Hvala Maji, Antoniji i Ines. Hvala Big Strip Gorili i Borovskim Štakorima, oni su nam poput braće od druge majke. Hvala svim ljudima koji su nas zvali na svirke, na festivale, u birtije i u klubove. Srce je puno! Hvala Croatia Recordsu što su nas pogurali sa singlom. Dalje idemo sami. Hvala Davoru i Lidiji. Hvala Đurđici. Hvala Maji Milčec. Hvala Lesi. Hvala Tihomiru i Saletu. Hvala cijeloj ekipi Timebomb LDN Recordsa na svemu što su učinili za nas, a najviše bendu Blues Rezervata i našim prijateljima iz Varaždina, The Evokersima. Hvala svim onim starim blueserima s Delte i iz sjevernog Mississippija, Velvetima, Stoogesima, Stonesima, Bowieju, Iggyju, CBGB-u, Detroitu i Vinkovcima. Vaše naslijeđe živi i ovdje s nama. Biti u bendu je neopisiva životna avantura, garancija za očuvanje djeteta u nama i vrhunac prijateljstva“, poručuje bend.

Album možete besplatno preuzeti na bandcamp stranici benda.