PODELI

Bend Ljute Papričice iz Beograda je upravo objavio novu pesmu pod naslovom “Susret”.
Singl je potpuno besplatan za download i može se preuzeti putem linka : http://bit.ly/Susret ili zvaničnog sajta benda.
U toku je snimanje materijala za novi album i bend planira da redovno prezentuje nove pesme publici putem besplatnih izdanja.

Pobednici 40. jubilarne Gitarijade u Zaječaru po odluci publike iza sebe imaju album “U ELEMENTU”, objavljen od strane PGP-RTS 2008. kao i nedavno objavljeni singl za pesmu “Plava Silueta”, koji možete preuzeti ovde.

Sadašnju postavu benda čine : Srđan Radić (vokal), Ivan Milović (bubnjevi), Bogdan Radović (bass gitara), Aleksandar Stojanović (gitara) i Sava Stojanović (gitara).

‘Susret’ je pesma koja je bas u stilu “Papričica”. Rado je sviramo na nastupima i publika uvek pozitivno reaguje. U pitanju je rock numera sa sving ritmom koji pokreće. Za pesmu smo spremili specijalni animirani video koji prati tekst pesme. Takva prezentacija singlova je trenutno veoma popularna u svetu. Nadamo se da će se ljudima svideti naša muzika i da će nas pratiti na Youtube i Facebook kanalima jer planiramo da uskoro objavimo još novih pesama i zanimljivih materijala” – izjavili su članovi benda Ljute Papričice.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9Vl5oEklBqw]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.