PODELI

Bend “Ljute Papričice” iz Beograda objavio je pesmu “Plava Silueta”. Singl je potpuno besplatan za download i može se preuzeti sa zvaničnog
sajta benda : www.ljutepapricice.com U toku je snimanje materijala za novi album i bend planira da redovno prezentuje nove pesme publici putem besplatnih izdanja.

Pobednici 40. jubilarne Gitarijade u Zaječaru iza sebe imaju album “U ELEMENTU”, objavljen od strane PGP-RTS 2008.Sadašnju postavu benda čine : Srđan Radić (vokal), Ivan Milović (bubnjevi), Bogdan Radović (bass gitara), Aleksandar Stojanović (gitara) i Sava Stojanović (gitara).

“Plava Silueta je pesma kojom rado otvaramo svirke. Odlučili smo da snimimo sve autorske pesme koje nemaju studijsku verziju kao i da prezentujemo najnovije numere koje publika nikada nije imala priliku da čuje uživo. Nakon objavljivanja novih snimaka planiramo i seriju koncerata a nadamo se i po neki spot. Na novom albumu će se, kao i na prvom, čuti razni muzički uticaji i pravci. Ima tu funk, rock i alternative stvari – biće interesantno” izjavili su.

Pesmu “Plava silueta” možete poslušati ovde.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.