PODELI

Dva veoma kvalitetna benda, Verzija 2 iz Beograda i Deliverance Inc. iz Niša, u kojima su iskusna i poznata imena domaće scene, udružila su snage i održaće niz zajedničkih svirki u Srbiji i regionu pod nazivom „Power 3×2“ na kojima će predstaviti svoja debi izdanja.

Deliverance Inc. predvodi Dejan Najdanović Najda, poznat po radu u grupama Smak i Generacija 5, a uz njega su, takođe poznati niški muzičari, Vladan Božilović i Milan Stanimirović.

„Pauzu prekidamo zajedničkom akcijom sa bendom Verzija 2. Puni smo pozitivne energije i jedva čekamo da izađemo pred publiku“, izjavio je Dejan Najdanović Najda, frontmen benda Deliverance Inc. koji je pre dve godine objavio debi album na engleskom, a sa kojeg su nekoliko pesama prepevali na srpski jezik.

Gitarista Miloš Marković, Aleksandra Marković koja istovremeno svira bas i peva i Dejan Nikolić čine postavu beogradske grupe Verzija 2.

„Verzija 2 nastavlja sa promocijom svog gromovitog prvog albuma. Vreme je da se ovi rifovi i vriskovi čuju po celoj Srbiji i regionu, spremite se za iznenađenje. Dođite da se podsetite zašto volite koncerte!“, poručio je energični trio Verzija 2 čiji je studijski prvenac „Probudi me“ početkom godine ugledao svetlost dana.

Prve zajedničke svirke u okviru akcije „Power 3×2“ održaće se 15. novembra u Valjevu i 16. novembra u Nišu. Uskoro će biti objavljene detaljnije informacije u vezi ova dva, kao i nastupa u drugim gradovima Srbije i regiona.