PODELI

Bendovi Organizam iz Beograda, Eleven iz Šapca i Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca nastupiće pred beogradskom publikom u petak, 22. januara u Jazz Baru Centar (Knez Mihajlova 6).

 Bend Eleven 11 je nastao krajem 2008. godine u Šapcu i iza sebe ima izdata 2 albuma: “A Moment Of Silence”(2009) i “Težina okova”(2012). Pored brojnih koncertnih nastupa u Srbiji, izdvaja se nastup u okviru Exit festivala, kao i regionalni nastupi u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani. 2015. godine bend potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Lampshade Media i izdaje EP “Randevu”, sa kojeg se posebno izdvojila pesma “Veruj”, za koju je bend uradio i zapažen spot.

Strah od Džeki Čena nazivaju Gornjomilanovačka fuzija roka, bluza, fanka i panka. Pobednici Belgrade Demo Fest Live-a za 2014. godinu. Bend je 2015. objavio spot za singl “Brisel”, a trenutno je u fazi snimanja svog prvog EP-a, koji će svetlost dana ugledati u narednih par meseci.

Organizam je beogradski fusion bend koji u sadašnjoj postavi radi od oktobra 2014. godine. Nedavno objavljeni video spot za pesmu “Hjuman”, najavljuje album “Intergalaktički cirkus”, koji će publika imati priliku da čuje u celosti na ovom koncertu.