PODELI

Hrvatski pop sastav Pips, Chips & Videoclips, kao što smo već najavili, nastupaće u nedelju, 16. februara, u klubu “Route 66” u Novom Sadu gde će publici predstaviti novi album „Walt“ koji je već stekao armiju fanova i proglašen je jednim od najuspešnijih albuma 2013. godine, ali i brojne hitove iz svoje dvadeset godina duge karijere.

Koncert počinje u 21h, a ulaz će biti besplatan, kao i u Beogradu gde sviraju dan ranije u klubu “Gun”.

Stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni, Pips, Chips & Videoclips vratili su se nakon šest godina od poslednjeg izdanja i uspeli da potpuno osvoje publiku već prvim singlom „Htio bi da me voliš“ koji je najavio album „Walt“.

Tokom dve decenije postojanja objavili su osam albuma, a svaki od njih obeležio je jedan period pop muzike na ovim prostorima. Od njihovog pojavljivanja početkom devedesetih, usledile su brojne nagrade, rad u pozorištu i rasprodati koncerti u regionu, što ovaj bend čini važnim delom naše muzičke istorije.

„Sviraćemo kompletan album „Walt“, red je da se ljudi sprijatelje s njim. Naravno, sviraćemo i ključne songove karijere. Vrlo nam je bitno kako ćemo se predstaviti, na način kako i priliči. Veselimo se svirkama u Novom Sadu i Beogradu, jer opet treba da se dokazujemo, trebamo biti našpanovani, a to nas čini svežim i mlađim”, izjavio je povodom gostovanja u Beogradu i Novom Sadu Dubravko Ivanjiš, frontmen benda.

Foto: Darija Turina