PODELI

 

Nakon višemesečnog stvaralačkog rada bend The Government iz Bitolja ovih dana objavio je album prvenac “Razbudi me” za beogradsku izdavačku kuću Take It Or Leave It records. Ovo izdanje prati i njihov novi, peti po redu, video singl urađen za numeru “Црна Земја”.

Na digitalnim platformama, ali i u fizičkom (CD) formatu, na tržištu se sada nalazi debitantski album po mnogima makedonske grupe The Government. Uz album objavili su peti video singla “Црна Земја”, koji je poslužio i kao deo soundtracka filma “Обожение” autorskog tandema Svetislav Podleshanov i Ciril Karakas. Glavni autor muzike za ovaj film je legendarni Goran Trajkoski.

Čitav album možete poslušati OVDE

Album “Razbudi me” sadrži osam autorskih kompozicija. Pet pesama urađeno je na makedonskom jeziku, dok su tri načinjene na engleskom, uz napomenu da im je jedina bitna karakteristika da prenesu poruku, bez obzira na kom jeziku. Album je snimljen u studiju  Mladinskog Kulturnog Centra u Bitoli. Za tehničku podršku zahvalni su Dimitru Zirov Zirku, miks i mastering uradio je Goran Janevski, dok se za vizuelni koncept i grafički izgled pobrinuo Zlatko Nikodinovski.