PODELI

Bjesovi će u klubu Fest u Zemunu 13. januara 2018. godine promovisati remasterizovano izdanje albuma „Sve što vidim i sve što znam“. To će biti jedinstvena prilika da publika u Beogradu čuje sve pesme sa ovog antologijskog izdanja izdatog za muzičku kuću „Metropolis Music“.
Treći, antologijski  album “Sve što vidim i sve što znam”, Bjesovi su objavili 1997. godine za Metropolis Records. Album je snimljen u studiju “O”, a objavljen je na kaseti i CD-u.

„Iste godine se bend raspao na dve godine, pa je posle nastavio sa radom,“ kaže Zoran Marinković, „To je jedno prelomno izdanje za grupu, izdanje koje je tu prvu fazu u radu benda doteralo do kraja i nije se imalo gde dalje.”
Autorski tandem, Zoran Marinković i Goran Marić, stvorili su pregršt hitova i koncertnih favorita – „Probudi me“, „Kad mi stane dah“, „Sve što vidim i sve što znam“, „Raduj se“, „ Sve će se doznati“.

Povodom jubileja – 20 godina od prvog obljavljivanja – Metropolis Music objavljuje remasterizovano izdanje ovog albuma na CD-u.

Početkom 2018.godine ovo izdanje će biti objavljeno i na vinilu, a na njemu će se naći osam pesama:
1. Verujem
2. Probudi me
3. Kad mi stane dah
4. Sve što vidim i sve što znam
5. Dar
6. Raduj se
7. Sve će se doznati
8. Moj izbor

Remasterizovano izdanje albuma „Sve što vidim i sve što znam“ moći ćete da kupite i na koncertu u zemunskom klubu Fest 13. januara, na kojem će Bjesovi i novu i staru publiku počastiti pesmama sa ovog antologijskog izdanja: „Sviraćemo sve pesme sa ovog albuma. Retko kad smo na koncertima svirali taj album ali ćemo za ovu priliku odsvirati sve od prve do poslednje pesme“, rekao je Zoran Marinković I dodao da je klub Fest odličan prostor u kojem je uvek dobra atmosfera.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti u klubu Fest kao i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta ulaznice u klubu koštati 800 dinara.

Foto: Ivana Jovanović/Remix Press arhiva