PODELI

 

Još uvek se pamti i prepričava sjajan koncert Bjesova u Gun Clubu koji su održali u februaru ove godine. Od tada, u prilici su bili da ih vide fanovi širom Srbije o okviru Jelen top 10 turneje. Posle kraćeg odmora, Bjesovi se vraćaju na scenu, a seriju jesenjih koncerata započinju u Beogradu i u Novom Sadu. Budući da pripremaju novi album, publika će biti u prilici da čuje i neke od novih pesama Bjesova.

,,Nedavno smo boravili u Mostaru u studiju ,,Pavarotti” gde smo započeli snimnje novog albuma. Novo izdanje čine obrade – Bjesovi kroz priče drugih ljudi. U potrazi smo za jošnekoliko pesama kako bismo album i kompletirali, rekao je Zoran Marinković– Marinko o aktuelnom angažmanu Bjesova, a bend beogradskim i novosadskim fanovima poručuje da ih čekaju pravi koncertni spektakli.

Eksplozivno, iskreno, oštro su samo neke od reči kojima se opisuju nastupi ovog kutlnog sastava iz Gornjeg Milanovca. Poštovaoci Bjesova isto tako znaju da se od Zorana Marinkovića – Marinka i njegove ekipe mogu da očekuju samo, neočekivano.

Očekujemo, dakle, neočekivano u beogradskom Gun Clubu u subotu 10. novembra, odnosno u Novom Sadu, u klubu The Quarter u petak 9. novembra.

Ulaznice su u prodaji

– za beogradski koncert u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara, odnosno 800 dinara na dan koncerta),

– za novosadski koncert posredstvom GigsTix prodajnog servisa po ceni od 500 dinara, odnosno 600 dinara na dan koncerta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zaQlFGnIE9E]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.