PODELI

Od 21. septembra u Gun klubu očekuju vas italijanski bend Calibro 35, gosti iz Hrvatske The Bambi Molesters, Two Cow Garage iz Kolambusa (Ohajo) sa bendom Go!Zilla iz Firence, domaći bend Supernaut, a publiku očekuje i SoulKeks serijal žurki.

U subotu 21. septembra, u beogradskom klubu Gun nastupiće Supernaut, a isto veče publiciće se predstaviti i Ilija Ludvig i DJ Mečkica.

Do 23 časa i 30 minuta ulaz u klub je besplatan, a nakon toga će se naplaćivati 300 dinara.

1989. godine Srđan Đile Marković (ex Plaćenici), Ivica Vdović VD i Miodrag Stojanović Čeza osnovali su sastav DDT. Posle smrti Ivice Vidovića promenili su ime grupe u Supernaut 1992. godine. Posvećeni socijalnoj umetnosti i njenim refleksijama u pozorištu, slikarstvu, filmu i rock muzici, ubrzo su stekli reputaciju “najnekomercijalnijeg gradskog benda”.

Diskografija benda:

1. Budućnost sada (1993.)

2. Live in Zombie Town (1995.)

3. Niže nego ljudski (1998.)

4. Raj na nebu, pakao na zemlji (2000)

5. Eli (2006)

6. Pobuna mašina (2010.)

Sa glumicom Sonjom Savić su uradili pozorišne predstave “Ubistvo na ivici grada”, “Superstvarnost” i “Play”. Sa slikarom Miomirom Grujićem Flekom realizovali su predstavu “Pobuna mašina”, a samostalno su postavili predstave “Masovna narkomanija” i “Superstvarnost II (Kosmogonija)”. Snimili su i dva filma: “Supernaut (Ubistvo na ivici grada)” i “Superstvarnost”, koje je po tekstu Srđana Markovića režirala Sonja Savić.

two cow garage

U četvrtak, 26. septembra, nastupiće Two Cow Garage iz Kolambusa (Ohajo) i bend Go!Zillaiz Firence.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC EUROCENTAR, Makedonska 30, lokal br. 15) po ceni od 900 dinara. Na ulazu u klub na dan koncerta će koštati 1000 dinara.Početak koncerta zakazan je za 21 čas i 30 minuta.

Može se reći da se Two Cow Garage kreću u vodama alt-country rocka, ali je punk-rock prošlost Micaha Schnabela, itekako ostavila traga. Takođe, poslednja reč u imenu grupe ni najmanje slučajno nije tu gde jeste, makar sam izraz benda nemao previše dodirnih tačaka sa garage punkom. Jednostavno, Two Cow Garage na energičan i glasan način prenose svoju, u suštini, country rock priču.

Diskografija benda Two Cow Garage:

1. Please Turn The Gas Back On (2002.)

2. The Wall Against Our Back (2004.)

3. Three (2007.)

4. Speaking In Cursive (2008.)

5. Sweet Saint Me (2010.)

6. The Death Of The Self Preservation Society (2013.)

Kao gosti na koncertu nastupiće psychedelic garage blues duo – Go!Zilla, bend koji nastavlja tradiciju kvalitetnih garažnih grupa iz Italije.

the bambi molesters

Podsećamo da će u subotu, 28. septembra, u klubu Gun nastupiti miljenici beogradske publike, hrvatski surferi The Bambi Molesters.

Za 50 najbržih fanova obezbeđene su ulaznice po ceni od 800 dinara. Inače, u pretprodaji ulaznice koštaju 1000 dinara i mogu se kupiti u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Na dan koncerta iznosiće 1200 dinara. Specijalni gost je Milan Glavaški, a početak koncerta najavljujemo za 22 časa.

The Bambi Molesters dolaze u punom sastavu, raspoloženi i željni sviranja. Ako je suditi po njihovom nastupu na Šabačkom letnjem festivalu ovog leta – sviraju bolje nego ikada. Publika će imati prilike da uživa uz “Glider”, igra uz mističnu “Chaoticu”, da zajedno viče “La bruta”, surfuje uz “Theme from slaying beauty”, luduje uz “The Wedge”, kao i da zajedno sa Ladom, Hrvojem, Dinkom i Daliborom proslavi nove uspehe ovog nadaleko čuvenog surf benda.

calibro 35

U sredu, 2. oktobra, Gun Club će biti domaćin fenomenalnog italijanskog sastava Calibro 35.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizard Records po ceni od 500 dinara. Na ulazu u klub će koštati 800 dinara. Početak koncerta najavljujemo za 21 čas.

Italijanski producent Tommaso Colliva (Muse, Franz Ferdinand, Arto Lindsay, Twilight Singers…) u leto 2007. Okupio je ekipu zapaženih studijskih muzičara vođen idejom da formira instrumentalnu postavu koja će svirati muziku inspirisanu temama iz italijanskih krimi filmova iz 60-tih i 70-tih. Osim toga, u toku svog dugogodišnjeg rada, Calibro 35 je sa milanskim simfonijskim orkestrom nastupao i u obradama tema iz italijanskih horor filmova. Sasvim prirodan miks više žanrova (funk, jazz, rock, prog-rock), istančan osećaj za improvizacije i savršeno slaganje muzičara, osnovna su karakteristika ovog benda. 21. oktobra izlazi im novi album „Traditori di tutti“ za italijansku diskografsku kuću u ekspanziji Record Kicks.

SOULKEKS_BG2 for flyers

Od subote, 5. oktobra, u Gun klubu počinju sa novim, uzbudljivim programom – SoulKeks! Posetioci će imati prilike da uživaju u funk/soul/afro/latino/hip-hop muzici u izvedbi virtuoza za gramofonima: ROB LIFE (Uk), w. Mr DIRTY HAIRY (Uk) & BOROVICH (Rs/Hr)

Informacije o satnici, ceni ulaznice i prodajnim mestima očekujte uskoro!

GUN klub u saradnji sa englesko – hrvatskim DJ kolektivom SoulKeks najavljuje redovni klubski program usmeren na funk/soul/boogie/latino/hip hop/disco muziku interpretiranu isključivo sa gramofonskih ploča, uz scratch, mikrofon i ostale trikove na gramofonima po ugledu na zlatni period breaks DJ kulture 70s i 80s. Izbor DJ i MC majstora koji će nastupiti u GUN klubu isključivo je baziran na kvalitetu i originalnosti tj. sposobnosti da sofisticiranim izborom retkih/zaboravljenih ploča uz scratch, MC-ing, juggling dovede plesni podijum do usijanja.

SoulKeks programi koji slede:

5.10. ROB LIFE (Uk), w. Mr DIRTY HAIRY (Uk) & BOROVICH (Rs/Hr)

2.11. DJ FORMAT (Uk) i w. Mr DIRTY HAIRY (Uk)

7.12. Gdin SMEĐI ŠEĆER (Hr ), w. Mr DIRTY HAIRY (Uk ) & BOROVICH (Rs/Hr)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.