PODELI

Drugi regionalni Sajam omladinskog turizma, Youth Fair, biće održan na glavnom novosadskom trgu i u Katoličkoj porti neposredno pred EXIT festival, u ponedeljak 8. i u utorak, 9. jula.

Organizatori su pripremili odličan muzički program pod nazivom Get EXITed, koji je besplatan za sve posetioce i koji predstavlja zvanično zagrevanje za EXIT.

Ove godine, Youth Fair je otišao korak dalje, a dokaz tome je prisustvo većeg broja izlagača u odnosu na prošlu godinu, kao i nova Reggae & Latino zona, koja će biti smeštena u Katoličkoj porti i na najbolji način, uz sjajnu muziku dočarati duh i intimnu atmosferu svima dobro poznate porte.

Na glavnoj bini- Get EXITed, publika će uživati u jazz, rock i ska fusion zvuku. Program će obeležiti nastupi Partibrejkersa, Neno Belana, Lovehuntersa i mnogih drugih.

Još jedna poslastica za sve posetioce ovog sajma je udruživanje sa Art eco marketom koji će takođe biti održan 8. i 9. jula, u Katoličkoj porti.

Posetioci će imati priliku da prvi put na širem prostoru centra grada prisustvuju širokom spektru događaja koji obuhvataju nastupe muzičkih bendova, artista, plesnih grupa, emitovanje filmova, predstavljanje festivala kao i fantastičnih destinacija, ali i radova mladih umetnika vezanih za stare zanate, nakit, modu, tezge sa organskom hranom…

Pored velikog broja turista koji u ovom periodu već pristižu u Novi Sad, Novosađani, kao i publika iz svih krajeva Srbije i regiona imaće priliku da uživa u Get EXITed programu i nastupima čuvenih domaćih sastava kao što su Lovehunters, Partibrejkers, Zbogom Brus Li, Neno Belan, kao i u nastupima bendova u usponu- Krembou (Nisville), Mamurlook, Neozbiljni pesimisti, Branimir i neprijatelji, Lost Propelleros, Vladimir Stanković Kvintet i drugih na glavnoj bini, a u Reggae & Latino zoni ćemo uživati u zvucima regea i latino muzike uz šarolik repertoar izvođača kao što su Wenti Wadada/UK, Herbal Queen, Ana Perišić i Suppa Natty, Irie revolution sound, Mak Floss/UK, Lion Black, Sanj’caa, Ras Milenko, Plesno udruženje GroovE i Energia Latina i drugi, koji će u najboljem svetlu promovisati Exit-ove Latino i Reggae bine i zagrejati publiku za EXIT festival.

Muzički program u ponedeljak, 8. jula, na Get EXITed-u otvoriće energija raznih ritmova sastava Škola sambe SambaNSa.

Pored muzičkog programa, svi koji se tokom ova dva dana nađu u centru Novog Sada, moći će da se upoznaju sa najatraktivnijim omladinskim destinacijama Balkana uključujući festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i mnoge druge neotkrivene atrakcije regiona.

Youth Fair organizuju Exit Tim i Turistička organizacija Grada Novog Sada, uz podršku Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo iz Novog Sada.

Detaljnije informacije o ovom događaju možete pronaći na sajtovima www.youth-fair.com i www.getexited.org i putem facebook strane .

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.