PODELI

Ulaznice za koncert Bojane Vunturišević u Novom Sadu u prodaji su po promotivnoj ceni od 500 dinara do 4. maja. Njen nastup zakazan je za 11. maj u Firchie Think Tank studiju.

Od 4. maja nova cena biće 700 dinara, dok će na ulazu u klub koštati 800 dinara.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti putem Gigstix prodajne mreže.

Posle koncerta na prošlogodišnjem Festivalu uličnih svirača, Bojana se ponovo vraća u Novi Sad, gde će 11. maja nastupiti u Firchie Think Tank studiju, zajedno sa svojim bendom koji čine Ivan Mirković Bambi, producent i Bojanin dugogodišnji saradnik, i MKDSL, beogradski DJ i producent.

Nedelju dana posle novosadskog, Bojana Vunturišević održaće 19. maja i veliki beogradski koncert u Domu omladine, a tokom leta je očekuju i nastupi na brojnim festivalima. Već su najavljena njena učešća na Zagreb Beer Festu i Ferragosta Jam festivalu u Orahovici.

Bojanu Vunturišević znamo kao nekadašnju pevačicu pop grupe Svi na pod, specifičnog vokala i jedinstvene harizme. Pesma “Kese etikete“ postala je hit i pre izlaska njenog prvog albuma „Daljine“ koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za 2017. godinu.

Osim bavljenja autorskim radom, Bojana sa uspehom vodi i DFhor, sastavljen od beogradskih dečaka i devojčica predškolskog uzrasta.

Foto: promo