PODELI

Producenti pozorišne predstave “Koštana”: Centar za kulturu Tivat, Srpsko narodno pozorište Novi Sad i Studentski kulturni cenatar Novi Sad, uputili su saopštenje za medije povodom napuštanja projekta od strane Boža Vreće.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Poštovani, obavještavamo Vas da je Božo Vrećo samovoljno i neprofesionalno napustio projekat “Koštana” i time grubo prekršio po više članova, prihvaćeni i potpisani ugovor, norme etike i profesionalizma. Svojim djelovanjem Božo Vrećo je ugrozio rad i trud svih angažovanih profesionilaca u predstavi “Koštana” i doveo u pitanje realizaciju projekta. Protiv Boža Vreća produkcija će pred nadležnim organima podnijeti prijave zbog nanijete štete cjelokupnoj produkciji i tražiti zaštitu autorskih i srodnih prava svih angažovanih pojedinaca.

Uprkos svim okolnostima i neprofesionalnom ponašanju Boža Vreće te ugrožavanju planiranih premijera u Tivtu i Novom Sadu i ostalih potvrđenih repriznih izvođenja predstave, producentski tim u saradnji sa kreativnim timom će obezbjediti potrebne uslove za realizaciju premijere”.

Foto: Press konferencija povodom početka rada na predstavi/SKC Fabrika/13.5.2016.