PODELI

Zagrebački bend Brkovi održaće predstojećeg vikenda dva koncerta u novosadskom klubu The Quarter (Bulevar despota Stefana 5). Novosadska publika će posle dužeg vremena imati priliku da ih čuje i vidi u klupskom izdanju, u petak 18. novembra i u subotu 19. novembra. Obe večeri program će svojim nastupom otvoriti bend MinJah Crew iz Novog Sada. Članovi benda Brkovi pozivaju publiku da dođe na vreme u velikom broju kako bi podržala nastup njima prijateljskog benda. Vrata kluba se za posetioce otvaraju već u 21h, a koncert počinje u 22h.

Ceo kontigent ulaznica predviđen za prodaju po pretprodajnoj ceni za koncert koji će se održati u petak 18.novembra je rasprodan ravno mesec dana pre koncerta. Ulaznica za nastup koji će se održati u subotu 19. novembra još uvek ima po pretprodajnoj ceni.

Mogu se i dalje kupiti po 800 dinara u centralnoj biletarnici Gigs Tixa u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike), kao i u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži u Srbiji. Broj ulaznica po pretprodajnoj ceni za subotu je takođe limitiran. Zbog onih koji na koncert dolaze iz najudaljenijih krajeva u kojima ne postoji mogućnost kupovine ulaznica u pretprodaji, za obe večeri je ostavljen izvestan broj karata za kupovinu na ulazu. Te ulaznice po ceni od 900 dinara će se moći kupiti na dan koncerta od 20,30h na klupskoj biletarnici Quartera.

Organizatori apeluju da se na koncert dođe na vreme kako bi se izbegla gužva na ulazu i na garderobi.