PODELI

Brkovi za sebe kažu da su turbo-punk-folk-wellness-spa senzacija, a oni što svi znaju je da su sastav čije koncerte publika uvek dočeka sa oduševljenjem.

Tokom leta gostovali su na nekoliko srpskih festivala, a uskoro će beogradska publika moći da ih čuje i u zatvorenom prostoru.

U Beogradu će gostovati 22. novembra kada će nastupiti u klubu Mikser House.

Brkovi su bend koji samostalno izdaje svoje albume, bez posredstva bilo koje diskografske kuće i smatraju kako im izdavačka kuća za promociju albuma uopšte nije potrebna, već sav posao oko celokupne organizacije obavljaju sami. Kao razloge navode prisutnost interneta kao i činjenicu da, ukoliko bi potpisali ugovor sa izdavačkom kućom, ne bi mogli da nude albume za besplatno preuzimanje, što im je ustaljena praksa.

Svi njihovi albumi u potpunosti se mogu preuzeti u mp3 formatu na njihovoj službenoj web stranici, a za povoljnu cenu se mogu kupiti i u web shopu. Albume distribuiraju u standarnom CD obliku koje dele i na nastupima.

Po svim svojim osobinama, Brkovi su pravi punk rock sastav. Umesto pravih imena predstavljaju se nadimcima, albume nude besplatno, tekstovi pesama su uvredljivi i seksistički. Ipak, ovaj sastav je uobičajenu društvenu i političku tematiku punka zamijenio ljubavnim  tekstovima tipičnima za turbofolk i zabavnu glazbu.

Ulaznice po ceni od 600 dinara u pretprodaji možete nabaviti na biletarnici Mikser House-a (Karađorđeva 46), dok će cena ulaznica na dan koncerta biti 800 dinara.

.