PODELI

Sastav Buč Kesidi rasprodao je i drugi beogradski koncert u prestižnoj dvorani Amerikana Doma Omladine Beograda. Tako će bend 21. i 22. decembra nastupiti pred preko 1200 ljudi u Beogradu što će biti njihov najveći solo koncert u Beogradu! Pored Beograda bend je nedavno imao i rasprodate koncerte u Novom Sadu i Kragujevcu, a predstoje im dva rasprodata koncerta u Nišu dok se slična situacija očekuje i u Zaječaru i Banja Luci.

Buč Kesidi promovišu novi album Euforija koji je već nedelju dana na listi najslušanijih na streaming servisu Deezere a i naslovni singl je već danima u Music Trending listi Youtub-a. Album Euforija možete preslušati na sledećem linku https://kontra.fanlink.to/euforija

Posle hit singlova „Nema ljubavi u klubu”, „Đuskanje ne pomaže“ i „TIHO“, koji su bend vinuli u vrh domaće rock scene, stigao je dugo očekivani album koji je objavila izdavačka kuća Kontra. Na albumu, čiju produkciju potpisuje Milan Bjelica, nalazi se 10 pesama kojima je bend redefinisao sopstveni zvuk i domaćoj sceni ponudio jedan savremeni prustup tumačenju rok muzike i muzičke produkcije. Album je je najavio novi singl pod imenom ‘Subota’ za koji je nedavno objavljen spot.

Datumi turneje:
Decembar 6. – Niš – Feedback – RASPRODATO
Decembar 7.– Zaječar – Omladinski centar

Decembar 8. – Niš – Feedback – RASPRODATO
Decembar 13. – Banja Luka – DKC Incel
Decembar 21. – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
Decembar 22. – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
Januar 17. – Eurosonic festival u Holandiji
Januar 23. – Zagreb – Klub Sax
Februar 2020. – Ment festival – Ljubljana