PODELI

Caro Emerald nastupiće 27. februara 2018.godine u Hali sportova “Ranko Žeravica” i na ovo druženje zove vas lično – na srpskom.
Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna. Studirala je sa našim proslavljenim muzičarom Slobodanom Trkuljom koji za nju ima samo reči hvale: „Caro je draga prijateljica…“ i sa velikim zadovoljstvom će biti njen gost 27. februara. Zahvaljujući njemu, ali i činjenici da je supruga njenog oca sa ovih prostora, ona je dosta toga čula o Srbiji i raduje se dolasku u Beograd.

Ali ovo nije jedina lepa vest za one koji je vole: zbog velikog interesovanja, organizator koncerta odličio je da trajanje popusta od 15% na sve ulaznice produži do dana koncerta. Ulaznice za koncert Caro Emerald u prodaji su po cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

Caro Emerald u Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne “Emerald Island” turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda…  U martu 2017. godine izdala je EP „Emerald Island“ povodom „Emerald Island Tour“, najveće turneje u dosadašnjoj karijeri, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Caro Emerald doneće 27. februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji i nemojte propustiti da sebe i one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po 15% nižim cenama.

Organizator koncerta: Hala sportova

Foto: promo