PODELI

Kako deci kvalitetno popuniti slobodno vreme? Dovedite ih u “Dečiji kulturni centar”.

U okviru “Dečijeg kulturnog centra Novi Sad” od ove godine pored mnogih edukativnih i kreativnih radionica, oformljena je i jedna nova, muzička radionica “Čarobna frula”.

Ono što je briga svakog roditelja je, kako detetu skrenuti pažnju na prave stvari, kako ga zainteresovati, kako ga usmeriti na pravi put? Muzička radionica vam pomaže u tome. Stručna lica koja imaju veliko iskustvo u radu sa decom, garancija su da će vaše dete otići zadovoljno kući i poželeti ponovo da se vrati.

 

 

ŠTA JE TO MUZIČKA RADIONICA?

Radionica za razvijanje interesovanja i ljubavi dece prema muzici i umetnosti. Namenjena je deci od 18 meseci do 7 godina, grupe se formiraju po uzrastima od 18 meseci – 3 godine (zajedno sa roditeljem) od 3-5 godina i od 5-7 godina.

ŠTA ĆETE TAMO DA RADITE?

Razvija se muzikalnost (sluh, muzički ritam i memorija) kod dece, razvija se smisao za improvizaciju i sposobnost aktivnog slušanja muzike različitih muzičkih pravaca (klasična muzika, jazz, rock n roll, R&B, izvorna… posete koncertima, baletskim predstavama, operama) upoznaju se muzički instrumenti, rad istaknutih kompozitora i bogati muzički fond (pevanje pesama različitog karaktera i sadržaja)

KOJI SU CILJEVI?

Kroz igru, ples i crtež otkrivaju se individualni talenti i afiniteti prema različitim vidovima umetnosti.

ZAŠTO JE TO DOBRO?

Deca uče kako treba da se ponašaju na sceni i u publici, oslobađaju se treme i straha od nastupa i podstiče se razvijanje kreativnosti i mašte u muzičkom izražavanju.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno od oktobra do juna u prostoru Dečijeg kulturnog centra, na adresi Ive Lole Ribara 6 i traju 45 minuta.

Sve informacije o rasporedu i članarinama možete dobiti na tel. 060/633-8613 ili 065/338-6133 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.