PODELI

Četrnaesti letnji festival Scena Fest u Inđiji, u organizaciji Kulturnog centra Inđija i pod pokroviteljstvom Opštine Inđija, otvoriće u subotu 20. jula Dejana Cukić i Spori ritam bend.

Ove godine festival će trajati od 20. do 27. jula i biće održan u prostoru Kulturnog centra u Inđiji. Kao i svake godine, pripremljen je bogat muzički, pozorišni i filmski program.

Osim Dejana Cukića, u muzičkom delu programa nastupiće i Vasil Hadžimanov Band, Obojeni program i The Bestbeat. U saradnji sa Kancelarijom za mlade, jedno veče će biti namenjeno promociji lokalnih bendova i tada će nastupiti Sky Wings, Rejected i NeNormalni.

Pozorišni program obuhvata gostovanja predstava “Savršen kroj” (Beogradsko dramsko pozorište), “Čorba od kanarinca” (Zvezdara teatar), “Halo Beograd” (Madlenianum) i “Stena i Kotur” (Dom omladine Beograd).

Ulaz na sve koncerte, izložbe i filmske projekcije je besplatan, dok će cena karte za pozorišne predstave iznositi 200,00 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Inđija.

Detaljan program festivala možete pogledati ovde.