PODELI

Nakon dvomesečne pauze, a na samom početku 2016. izašao je četvrti po redu broj fanzina o alternativoj kulturi i umetnosti, koji nosi karakterističan naziv “Princip”.

U ovom broju možete pročitati intervju sa crust punk velikanima Doom, a zatim i sa bendovima Cepeni Ćunci i Varvarogenije. Tu su i dalje stare rubrike: kolumne, poezija, proza, osvrti na knjige, muzičke recenzije, stripovi i nekoliko ilustracija.

Akcenat fanzina je isključivo na muzici, književnosti, likovnoj umetnosti…  Plan je da fanzin izlazi kvartalno, tj. četiri puta godišnje, a povodom najnovijeg broja, urednici uzjavljuju: „Osvrnuli smo se na stanje na underground sceni i dali moguća predviđanja u kom pravcu će se scena kretati, pisali smo o metafizičkim stvarima koje su dokučive samo probranima koji žele da ih spoznaju. Predstavili smo izuzetno širok dijapazon muzičkih izdanja, od starih kajli do novih klinaca. U odnosu na prethodna tri broja, u ovom smo se potrudili da pružimo najlepši sadržaj u kojem će čitaoci potpuno uživati i sa kojim će se identifikovati, a na vama je da presudite da li nam je to pošlo za rukom.“

Fanzin možete pročitati OVDE ili besplatno preuzeti OVDE, a u u toku meseca pojaviće se i ograničeni tiraž štampanih primeraka.