PODELI

Kragujevački bend Čovek bez sluha u novu godinu ušao je radno i već 04. januara bili su događaj večeri na Banja Punk festu u Vrnjačkoj Banji.

Odmah sutradan usledio je nastup u Smederevskoj Palanci u Pivnici, a već u petak posetiće prvu regionalnu destinaciju ovogodišnje turneje.

U klubu “Quasimodo” u Splitu šumadijske Ramonse možete slušati 11. januara. Dan kasnije posetiće Šibenik gde će u klubu “Papagaj” prirediti promociju svog albuma “Događaj dana”.

Za doček sprske Nove godine, 13. januara od 22h, sviraće u svom rodnom mestu, Kragujevcu, na Đačkom trgu, zajedno sa bendovima Darkshines i The Groove Family.

 

U februaru, tačnije 09. februara, se ponovo pokreću i dolaze u Bečej u “Zombi” klub.

Slede dva nastupa u susednoj Crnoj Gori. Njihovi domaćini 13. februara biće Montenegro Pub u Podgorici, a sutradan NK pub u Nikšiću.

Neće na ovoj turneji zaobići ni Sarajevo, tamo su 15. februara u klubu “Underground”.

Nakon jednomesečnog predaha ponovo odlaze u Hrvatsku. Ovog puta, 15. marta, sviraće u poznatom “KSET” klubu u Zagrebu.

Nakon kratkog, ali efektnog nastupa na Koncertu godine u Novom Sadu, vratiće se i na ovo “mesto zločina”. Mnogo dužu i upečatljiviju svirku, nadaleko poznatog benda Čovek bez sluha, moći ćete da čujete 23. marta u klubu “Quarter”.

Osim na redovnim nastupima benda, svi ljubitelji ChBS-a i Six Pack-a mogu 26. januara u Omladinskom centru Zaječar uživati u unplugged verzijama pesma pomenutih bendova koje izvode Miki i Laza.

Za sada je više nego dovoljno termina da čujete vaš omiljeni bend. Ukoliko se spisak bude proširio, bićete blagovremeno obavešteni. 🙂

Foto: David Stojanović

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.