PODELI

Uz prethodno najavljene bendove Partibrejkers i Jinx, nova imena Long Night festivala, koji će u martu biti održan u Beogradu, su: Čovek bez sluha, Pozdrav Azri, Grate i Dječaci.

U tri dvorane Doma omladine, 30. marta biće održan treći Long Night festival u organizaciji  agencije Long Play.

 

Pozdrav Azri predvode nekadašnji bubnjar legendarnog zagrebačkog benda Boris Lajner (Leiner) i basista Mišo Hrnjak. Ritam sekcija Lajner-Hrnjak, koja je blistala na Azrinim albumima “Azra” (1980), “Sunčana strana ulice” (1981), “Filigranski pločnici” (1982) i na spektakularnom živom “Ravno do dna” (1982), nastupiće kao Pozdrav Azri na Long Nightu uz pomoć “dva neizljećiva azroholičara” – gitariste Miljana Bakića i pevača Domagoja Vorbergera, iz zagrebačkog sastava Corto.

“Šumadijski Ramones” Čovek Bez Sluha, koji poslednjih meseci kao retko koji bend krstare regionom svirajući na desetine koncerata u korist aktuelnog CD albuma “Događaj dana”, dolaze na Long Night 3, prema rečima frontmena Mikija Radojevića, da dokažu da su bend “kome je mesto među najboljima”.

Splitski Dječaci, regionalno poznati po hitovima “Dalmacija”, “Lovrinac” i “Narodna”, kažu da pred dolazak na Long Night 3 uvežbavaju sa pratećim bendom “neke nove cake i cakice, kako bi bili još bolji uživo”.

Alternativci Grate iz Novog Sada dolaze na Long Night sa namerom da predstave pesme sa novog albuma “Volim da hodam”, čiji se izlazak očekuje ovog proleća, a već su ga najavili spotovi “Lepljiv mrak”, “Paranoja” i “Revolucija”, gde gostuje Golub iz kultnih Goblina.

Ulaznice za Long Night 3 u prodaji su na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim po ceni od 1.300 dinara, ali samo do 14. februara od kada će koštati 1.500.

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.