PODELI

U godini u kojoj svet obeležava četiri decenije punk pokreta, i Vračar Rocks festival će prirediti još jedno veče u tom stilu. U petak, 16. decembra, u Božidarcu će tradicionalno nastupiti ČOVEK BEZ SLUHA sa specijalnim gostima – pančevačkim sastavom RASKID 13 i mladim Čačanima koji su već prvim singlovima pobrali simpatije publike, grupom RNDM.

,,Zdravo narode, pozivam vas na ovaj iz keca u kec koncert na kojem će pored probranog repertoara ČBS-a i dobrog zvuka koji smo vam pripremili, biti i jedno iznenađenje za one koji već duže prate ČBS, a za ostalu pomoć tu su i RASKID 13 i RNDM 42 kao naši gosti.Ne propustite ovo punk rock veče! Dođite da zajedno otpevamo Sanjam, Daleko blizu daleko, Ništa mi staro ne nedostaje i ostale stvari koje volite”, srdačno je sve beogradske pankrokere pozvao Miki iz ČBS-a.
Ono na šta publika unapred može da računa je dinamična svirka sastavljena od hitova nastalih u više od dve decenije aktivnog rada šumadijskih Ramonsa – ČBS, ali i injekciju nove pankerske energije koju sa sobom nose RNDM i Raskid 13.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.