PODELI

Jedan od naših najpopularnijih i najaktivnijih pank-rok bendova Čovek bez sluha iz Kragujevca, obeležiće jubilej 20 godina postojanja i rada svojim nastupom i pred novosadskom publikom koja im je pružala sjajnu podršku u prethodne dve decenije.
Koncert će se održati u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5), u subotu 28.03. sa početkom u 21h.

Klub će već od 20.30 biti otvoren za posetioce.

Ova posebna prilika je zahtevala i specijalne goste, tako da će pre šumadijskih pankera, posle višegodišnje koncertne pauze, ponovo u Novom Sadu nastupiti legendarni pop-pank bend Oružjem protivu otmičara iz Zrenjanina. Publika će pored nekoliko njihovih vanvremenskih hitova, imati priliku da čuje i nekoliko novih pesama.

Slavljeničko veče svojim nastupom otvoriće perspektivni pank-rok bend iz Pančeva Raskid13, koji je sastavljen od mladih, ali već iskusnih muzičara koji su sa svojim drugim ili ranijim bendovima već overili neke od najvećih bina u regionu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od samo 400 dinara možete kupiti u Gigs Tixu (Pariski magazin, pored Trčike) i na svim drugim prodajnim mestima Gigs Tixa u Novom Sadu i ostatku Srbije.

Na portalu www.gigstix.com možete poručiti i platiti ulaznice i bez dolaska na prodajno mesto.

Broj karata za ovaj koncert je ograničen!

Čovek bez sluha (ČBS) je bend nastao još davne 1994. godine. U periodu do 2002. izdali su dva albuma snimljena u kultnom studiju “Češnjak”, kod gazda Vuje (KBO!). Tim albumima i koncertima koji su ih pratili, stekli su status “Šumadijskih Ramonesa” i postali su heroji lokalne pank scene. Ipak, poznati široj publici postaju tek dolaskom u njihove redove pevača Mikija (Six Pack) koji od kraja 2002. godine paralelno nastupa u ova dva najbolja šumadijska pank-rok sastava. S njim ubrzo ulaze u studio i snimaju album “Second hand” koji je izašao za Automatic records.

Mikijevi prepoznatljivi tekstovi i boja glasa su doneli ČBS-u novi kvalitet ali i pažnju medija, promotera i publike. Početkom 2008. su bili predgrupa slavnom britanskom pank bendu PTTB (Peter and the Test Tube Babies) na njihovom zagrebačkom koncertu. Njihov najzreliji album “Događaj dana” izlazi 2011. godine. Nastupali su na Exit Fusion bini, Beerfestu, Arsenal festu i drugim značajnim festivalima u regionu. U decembru 2014. su krenuli turneju kojom obeležavaju 20 godina postojanja i rada. Tim povodom održali su koncert u prepunoj sali Amerikana, beogradskog Doma omladine.

.